06 53409193 info@eetlogisch.nl Veensesteeg 15, 4264 KG Veen

Voedingscoach

Behandeling: Voedingscoach

Ieder coachingstraject bij ‘Eetlogisch’ begint met een oriënterend kennismakingsgesprek. Dit is gratis en vrijblijvend. Ik vind het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van jouw vragen en doelen én wil jou laten zien wat ik voor je kan betekenen. Na dit intakegesprek, dat maximaal een uur duurt, besluiten we of we samen aan de slag gaan om te gaan werken aan een gezondere, verbeterde versie van jou!

Na de intake vraag ik je om  gedurende een week een dagboek bij te houden: je  schrijft 7 dagen lang op wat je eet, drinkt en hoe je je voelt, zodat ik een goed beeld krijg van je huidige levens- en voedingspatroon. Ook wil ik graag dat je een vragenlijst invult over je medische voorgeschiedenis, gezondheid, bewegingspatroon, doelstellingen, etc. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk en op-maat-gemaakt plan op. In dit plan komen realistische, haalbare doelen te staan, waarbij ik uiteraard rekening houd met je leefsituatie.

Als we na de intake besluiten om een coachingstraject in te gaan, doen we dit op basis van jouw persoonlijke doelen en stemmen we het aantal en de frequentie van de vervolgconsulten af.

We gaan samen werken aan je bewustwording rondom eten, je beweging, (eet)gedrag en het loslaten van oude en ongewenste patronen, met als belangrijkste doel:

een gezond en vitaal lichaam dat weer in balans is!

Ga jij het avontuur met mij aan?

Klaar voor de eerste stap naar een energieke en stralende 'jij'? Ik help je graag op weg!